Hengstenhouderij Gebroeders van Manen

ONS BEDRIJF

Wij heten u van harte welkom!
Team gebr. van manen
Hengstenhouderij Ede

Onze mogelijkheden

Welkom bij Hengstenhouderij Gebr. van Manen!

Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paarden sector. De hoofdzaak van ons bedrijf is de hengstenhouderij, ons station is een erkend EU station onder nr. NL 8481. Wij bieden tophengsten aan van zowel het KFPS als het KWPN. Ieder jaar hebben we een zeer interessante collectie hengsten waar u uw keuze uit kunt maken. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig en objectief advies over de partnerkeuze voor uw merrie.

De merries kunnen bij ons op het station geïnsemineerd worden, maar wij kunnen ook bij u aan huis insemineren. Tevens is het mogelijk om het sperma naar alle hengstenstations in Nederland te sturen. U kunt tevens bij ons terecht voor inseminatie van uw merrie met een hengst van een ander dekstation.

Naast de hengstenhouderij zijn wij gespecialiseerd in het trainen van paarden in verschillende richtingen en disciplines. Al vele jaren maken wij paarden van klanten klaar voor de keuring en dat met veel succes! Zowel bij de merries als bij de hengsten, diverse malen hebben wij de “Kampioen” van een keuring klaargemaakt.

Wij kunnen tevens uw paard op een vakkundige manier beleren zowel onder het zadel als voor de wagen.

U kunt bij ons terecht voor het aan- en verkopen van uw paard, wij hebben altijd een actueel aanbod van kwaliteitspaarden staan. Daarnaast hebben wij ruime stallingmogelijkheden met meer dan 70 boxen voor uw paard en veulen.

Samenvattend, wij bieden u een compleet aanbod: 

  • Hengstenhouderij
  • Export diepvriessperma
  • Stalling
  • Training
  • Opfok
  • In- en verkoop van uw paard of veulen
  • Advisering in de fokkerij.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend 
telefonisch (0318-513371) of per e-mail contact met ons opnemen 

Met vriendelijke groet, 
Gebroeders van Manen

Zuiderkade 41
6718 PG Ede

tel.: 0318 513371
fax: 0318 554218
mobiel: 06 51561608
e-mail: info@hhgebrvanmanen.com
kvknummer: 09079009

Sluit Menu