DIENSTEN

TRAINING

AL VELE JAREN IS TEAM VAN MANEN ACTIEF OP DE ”KEURINGSVELDEN” EN HEBBEN VERSCHILLENDE KAMPIOENEN IN HANDEN GEHAD.

Uw paard wordt door ons professioneel getraind en klaargemaakt voor de keuring. Voor ieder paard wordt een voeding- en trainingsprogramma gemaakt, ook beschikken wij over een deskundige hoefsmid. Op de keurings-dag presenteren wij uw paard in optimale conditie. Dit aanbod is voor merries als hengsten/ruinen.

DEKSTATION

De hoofdzaak van ons bedrijf is de hengstenhouderij, ons station is een erkend EU station onder nr. NL 8481. Wij bieden tophengsten aan van zowel het KWPN als het KFPS. Ieder jaar hebben we een zeer interessante collectie hengsten waar u uw keuze uit kunt maken. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig en objectief advies over de partnerkeuze voor uw merrie.

De merries kunnen bij ons op het station geïnsemineerd worden, maar wij kunnen ook bij u aan huis insemineren. Tevens is het mogelijk om het sperma naar alle hengstenstations in Nederland te sturen. U kunt tevens bij ons terecht voor inseminatie van uw merrie met een hengst van een ander dekstation.

VERKOOP

MOCHT U GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE AANSCHAF VAN EEN PAARD NEEMT U DAN CONTACT MET ONS OP, WIJ HELPEN U GRAAG MET HET VINDEN VAN HET JUISTE PAARD.