EEBERT

Afstamming:Atleet x Manno x Wilhelmus
Geboortedatum:2009
Stokmaat:1.69 m
Kleur:Vos
Titels:

Eebert is een nakomeling van Atleet, deze zoon van de preferente Patijn presteert zeer goed in de fokkerij en in de sport. Moeder Veldine is een volle zus van de hengst Talos.

De nakomelingen van Eebert zijn goed ontwikkeld, hebben ras, zijn zeer tuigtypisch en kunnen zeer goed bewegen. De veulens van Eebert scoren al meerdere jaren zeer goed op de keuringen, 4 jaar op rij werd er een veulen van Eebert Kampioen van de Nationale veulenkeuring.

De dochters van Eebert presteren zeer goed op de merriekeuringen, een hoog sterpercentage en vele Kampioenen. Meerdere jaren op rij domineren zijn dochters de keuringsrubrieken op de Nationale Tuigpaardendag.

Zijn zoon Kordaat is in 2018 goedgekeurd. De nakomelingen van Eebert presteren uitstekend in de sport met zeer mooie resultaten. 

Eebert wordt met veel succes uitgebracht in de sport, als 4 jarige won hij de nieuwelingen in Bennekom, werd overal winnaar van de Nationale KNHS Competitie, hij heeft 2x de hengstencompetitie gewonnen, hij werd 3x Nederlands Kampioen dekhengsten, won 3x de Oregon Trofee, 1x de Manno Trofee en hij is Kampioen 4 jarige, 5 jarige, 6 jarige en 7 jarige tuigpaarden. In 2017 heeft hij alle wedstrijden gewonnen waaraan hij heeft deelgenomen.

In 2018 heeft Eebert zijn debuut gemaakt in de Nationale Ereklasse en werd hij 2e in het Ereklasse Kampioenschap.