MACHO

Afstamming:Indiana x Unieko x Indurain
Geboortedatum:2017
Stokmaat:1.70 m
Kleur:Vos
Titels:

Macho is een zeer goed ontwikkelde, tuigtypische, bergop gebouwde hengst die zeer goed in het rechthoeksmodel staat en over charme beschikt. De hals is goed van lengte en staat er goed op, de schoft is zeer goed ontwikkeld, de rug is goed van lengte en bespiering. Het voorbeen is lang en het beenwerk heeft veel kwaliteit.

Macho werd als driejarige, net als zijn vader Indiana, Kampioen van de KWPN Stallion Show. Ook als veulen was Macho al Nationaal Kampioen. Zijn moeder is stermerrie Emone en is een dochter van de keurhengst Unieko en vervolgens vinden we de ster preferente Simone (v.Indurain) in de moederlijn.

Macho heeft met zeer veel succes het verrichtingsonderzoek doorlopen, hij behaalde hoogste punten ooit! Macho is een zeer tuigtypische hengst die over zeer veel natuurlijke aanleg beschikt. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed rijden. De hengst heeft een zeer aansprekend front, hij zet de hals er zeer goed op en hij heeft een zeer goede lichaamshouding en zeer veel lichaamsgebruik. Macho heeft zeer veel knie-actie en schoudervrijheid. Het achterbeen wordt zeer goed gebogen en zeer krachtig ondergebracht. De draf heeft zeer veel zweefmoment. Macho heeft zeer veel looplust. De hengst heeft als tuigpaard zeer veel aanleg en geeft zijn rijder een zeer goed gevoel. De hengst heeft zich gedurende het hele onderzoek als een ‘happy athlete’ getoond.

De veulens van Macho zijn zeer tuigtypisch gebouwd, hebben ras, uitstraling en kunnen zeer goed bewegen. Meerdere veulens werden Kampioen op de keuringen, het merrieveulen Sandra werd Nationaal Kampioen tuigpaard veulens 2022. 

Macho word met succes uitgebracht in sport, hij heeft mooie overwinningen behaald op de Nationale concoursen. In de hengstencompetitie behaalde hij meerdere overwinningen en eindigde hij op de 2e plaats in de eindstand.

Nationaal Kampioen vierjarige tuigpaarden 2021

Nationaal Kampioen vijfjarige tuigpaarden 2022

 

Dekgeld € 750,- excl. btw 9% en eventuele verzendkostenZ