NEW DREAMS

Afstamming:Jerveaux  x Dream Boy x Sir Sinclair
Geboortedatum:2018
Stokmaat:1.65 m
Kleur:Donkere vos
Titels:

New Dreams is een eerlijke en hele sympathieke hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De stap is goed van takt en ruimte en heeft zeer veel lichaamsgebruik. In draf heeft hij zeer veel lichtvoetigheid, een goede ruimte en zeer veel lichaamsgebruik. In draf heeft de hengst zeer veel lichtvoetigheid, een goede ruimte en een goede houding. Het voorbeen wordt met veel schoudervrijheid gebruikt.  De galop is bergop, goed van ruimte waarbij het voorbeen expressief wordt gebruikt. New Dreams beweegt met zeer veel souplesse, veel houding en een goede balans. 

Tijdens het verrichtingsonderzoek werd hij geroemd om zijn souplesse, mooie voorbeentechniek, lichtvoetigheid zijn enorme ‘Go’ met een super fijne aanleuning en de geweldige stap!

Zijn vader Jerveaux, de zeer interessant gefokte Ferdaux-zoon, heeft met New Dreams zijn eerste goedgekeurde zoon, welke zelf zijn verrichtingsonderzoek met hoge cijfers afsloot.

De moeder van New Dreams is de ster- merrie Jillz, een dochter van Dream Boy die in de internationale Grand Prix zeer succesvol wordt uitgebracht en een bijdrage leverde aan het Nederlandse team op de Olympische Spelen. Jillz heeft met haar eerste nakomeling, New Dreams, direct een goedgekeurde hengst gebracht. De moederlijn vervolgt met de Sir- Sinclair dochter Bo Vowendy, zzij gaf in combinatie met Dream Boy het ZZ-licht paard I am Legend TC. Grootmoeder Vowendy, een elite, sport (dr), D-OC merrie van de preferente Contango, werd zelf op Z2 niveau uitgebracht in de sport. Vowendy is de moeder van het internationale Intermediare -I paard Hamilton (v. Apache) en nog een Z2 dressuurpaard.